Wij vinden het erg belangrijk dat u een fijn en vertrouwd plekje vindt. Een plekje die u met zorg heeft uitgekozen en waarbij u uw kind(eren) met een gerust gevoel weg kunt brengen, kom daarom eerst eventjes langs voor een kennismaking en rondleiding zodat u kunt zien en voelen of de ‘B’engeltjes het juiste plekje is voor u en uw kind(eren). U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding daarbij kunnen wij rekening houden met uw drukke agenda en indien nodig ook een rondleiding na werktijd of in het weekend verzorgen. U kunt zich dan via de website inschrijven.

Na inschrijving zorgen wij zo snel mogelijk voor plaatsing van uw kind. Enkele weken voor de plaatsing van uw kind vindt er een gesprek plaats met leidster. Tijdens dit gesprek ontvangen ouders/verzorgers (nogmaals) informatie over de gang van zaken in Kinderdagverblijf De ‘B’engeltjes. Eventuele vragen worden beantwoord, wij leiden u rond en we maken afspraken over de wenperiode.

Ieder kind is welkom bij Kinderdagverblijf De ‘B’engeltjes. Alleen indien de begeleiding veel zwaarder is vanwege een handicap of speciale verzorging kunnen wij tot de conclusie komen dat Kinderdagverblijf De ‘B’engeltjes niet de juiste aandacht en verzorging aan uw kind kan bieden. Kinderdagverblijf De ‘B’engeltjes is dan niet de juiste plaats voor uw kind. Moeilijke kinderen kennen wij niet. Wel kinderen die of tijdelijk of constant meer aandacht nodig hebben.

Wij hanteren een prijs van €8.46 per uur. Dit is inclusief luiers, voeding, warme maaltijd, muziekles en yoga.