Op De ‘B’engeltjes maken bij gebruik van het ouderportaal. Het ouderportaal is speciaal ontwikkeld voor kinderdagverblijven. Het is een veilige en persoonlijke internetdienst met diverse handige hulpmiddelen om de ouders op een verrassende manier te betrekken bij de opvang van hun kinderen. Zo geeft u via het ouderportaal een indruk van een dag opvang door middel van foto’s en video’s. Daarnaast biedt het ouderportaal diverse mogelijkheden om de communicatie met de ouders te versterken. Uiteraard is dit in aanvulling op – en niet ter vervanging van – het directe contact met de ouders.

App voor ouders

Via OuderKonnect, de App voor ouders, kunnen ouders altijd en overal de laatste foto’s bekijken en het schrifjte lezen. Ook kunnen ouders in het schriftje schrijven en berichten uitwisselen met de groep. De App is beschikbaar voor Android en Apple telefoons en tablets

Wij stimuleren betrokkenheid van de ouders bij het kinderdagverblijf. Dit komt zowel bij het dagelijkse contact als ook bij bijzondere activiteiten (bijvoorbeeld uitstapjes, ouderbijeenkomsten en oudercommissie) tot uiting. Wij hechten belang aan het dagelijks praatje bij het brengen en halen van de kinderen.

Bovendien heeft ieder kind een eigen schriftje waarin de belangrijkste gebeurtenissen vermeld staan over hun verblijf bij Kinderdagverblijf  De ’B’engeltjes. Wij bieden verder alle gelegenheid tot een gesprek met de ouders. Regelmatig verschijnt er een nieuwsbrief met informatie en actualiteiten over Kinderdagverblijf De ‘B’engeltjes. Alle ouders ontvangen deze brief. Middels de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de bezigheden van de oudercommissie.