We kennen het allemaal, na een lange en drukke werkdag de kinderen ophalen van het kinderdagverblijf en dan ook nog een warme maaltijd op tafel zetten die het liefst ook nog duurzaam en verantwoord is, dit betekent vaak stress!

Op kinderdagverblijf de ‘B’engeltjes eten alle kinderen elke dag een warme lunch. In samenwerking met een speciale catering voor kinderdagverblijven staat er elke dag een verse lekkere en duurzame maaltijd op tafel!

Waarom?

Omdat het belangrijk is dat onze kinderen gezond eten en zich bewust worden wat gezonde voeding is. Omdat het (wetenschappelijk) bewezen is dat kinderen die in de middag een stevige, gezonde lunch eten, beter presteren & minder moe zijn. Omdat zien eten, doet eten. Omdat het sociale aspect rondom gezamenlijk eten kinderen positief vormt. Omdat het de ouders in onze hectische samenleving ontlast; de kinderen hebben in ieder geval in de middag hun portie benodigde groenten & vitaminen al op. Omdat de meeste kant-en-klare lunches die momenteel worden geserveerd dingen bevatten die niet in gezonde voeding thuishoren. Daarom!

 

Eigentijdse gerechten ->Biologische vegetarische gerechten met een eigentijds tintje, aansluitend op de nieuwe richtlijnen van het Voedingscentrum!

Schijf van vijf

 

Richtlijnen gezonde voeding -> Onze maaltijden zijn gemaakt met de hoogste kwaliteit en zorg. Elk seizoen wordt het menu anders en kun je lekker afwisselen met de maaltijden, daarmee kun je de kinderen steeds opnieuw verrassen.

 

BRC certificering

Kwaliteitsproducten -> onze grootste prioriteit is de kwaliteit van de maaltijden. We werken met de meest verse ingrediënten, afkomstig van speciaal geselecteerde lokale partners.

Gluten en lactosevrij

Diëten -> We hebben een ruim aanbod aan verschillende dieetmaaltijden. Deze maaltijden worden conform de hoogst gestelde eisen bereid in een aparte keuken om zo kruisbesmetting met ongewenste ingrediënten en grondstoffen volledig uit te sluiten

 

Ook de overige maaltijden als vers fruit en groente, de broodmaaltijd, drinken en de verschillende tussendoortjes worden door ons verzorgd.  Wij vinden het belangrijk dat de kinderen gezond eten en houden hierbij ook rekening met de keuzes in de voeding die wij aanbieden.